Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Ziekenhuis Kenia wil eigen verpleegkundigen opleiden

“Als ik straks klaar ben met school wil ik graag verpleger worden, net als mijn moeder.” De 14-jarige Nicholous Waithaka wil niets liever dan mensen beter maken. Daar is wel een praktijkschool voor nodig om hem de kneepjes van het vak te leren.

Vanuit Nederland helpen stichting Share en de diaconie van de PKN-kerk van Heerhugowaard mee om de school weer open te krijgen. “In 2017 ben ik er geweest en heb ik Father Joseph ontmoet”, zegt Rob de Visser. “Met hem hadden we mooie gesprekken, waardoor we enthousiast werden over de plannen. Het oude schoolgebouw staat er nog en nu hopen we genoeg geld op te halen om het te renoveren. Met een groep jongeren gaan we er deze zomer naartoe om zelf de handen uit de mouwen te steken. Zo ervaart onze jeugd dat niet alles in het leven vanzelfsprekend is.”

Help mee de praktijkschool voor verpleegkundigen te renoveren!