Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Voorwaarden

Afschrijving gebeurt volgens de nieuwe Europese SEPA richtlijnen. Je ontvangt van Wilde Ganzen een bevestiging. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Het incassanten id is NL39ZZZ302317620000. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met je bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden. 

Uitbreiding van het praktijklokaal in een ziekenhuis in Oeganda

De 20-jarige Nandawula Nusula droomt er van om verloskundige te worden, zodat ze zwangere vrouwen in Oeganda bij de bevalling zo goed mogelijk kan helpen. Jarenlang heeft haar hele familie geld gespaard om haar opleiding te kunnen betalen. Nu volgt ze met veel plezier lessen verpleeg- en verloskunde in het Villa Maria Hospital. Er is alleen een groot probleem: de school is veel te klein om alle studenten goed les te kunnen geven en ze succesvol te laten afstuderen.

Er is in totaal 50.713 euro nodig voor de uitbreiding. Wil je meehelpen? Samen kunnen we de droom van Nandawula en haar medestudenten waarmaken. Alvast bedankt voor je steun.

Je gift is zeer welkom. Hartelijk dank.