Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Uitbreiding middelbare school in Zambia

Wie naar het dorp Nkulamaziba wil, moet het laatste stuk afleggen over slechte zandwegen. Dat geeft al aan hoe afgelegen deze plek is. De kinderen uit de omgeving van dit dorp in Zambia willen heel graag dat hun middelbare school groter wordt, zodat ook hun broertjes, zusjes en vrienden goed onderwijs kunnen krijgen. 

Dit project wordt uitgevoerd door ZAP-Zambia, een organisatie waar Wilde Ganzen al jaren mee samenwerkt. ZAP heeft een eigen bouwteam van mensen uit de omgeving en de organisatie werkt nauw samen met bewoners en de overheid, die laatste betaalt de salarissen van de onderwijzers.

Help je mee deze prachtige school af te bouwen?