Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik de wederopbouw na Cycloon Idai. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Steun de wederopbouw na cycloon Idai

Cycloon Idai heeft enorm veel verwoesting en ellende aangericht. Delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe zijn verwoest. Dorpen en steden zijn overstroomd, wegen verdwenen en zeker 3 miljoen mensen zijn getroffen, waarvan zo’n 500.000 mensen hun huis zijn kwijtgeraakt. De VN schat in dat deze ramp kan uitgroeien tot de grootste natuurramp op het zuidelijk halfrond ooit. Wilde Ganzen wil helpen en richt een fonds op voor wederopbouw. 

Op dit moment is het redden van mensen, het zorgen voor onderdak, schoon water en voedsel de eerste prioriteit. Tal van noodhulporganisaties richten zich op deze noodhulp. Wilde Ganzen staat klaar om in de fase daarna te helpen met de wederopbouw. Ingestorte klaslokalen, zwaar beschadigde klinieken en verwoeste waterpompen kunnen met onze hulp hersteld worden.

Daar is veel geld voor nodig. Jouw donatie aan het Idai fonds van Wilde Ganzen wordt volledig besteed aan concrete, kleinschalige wederopbouwprojecten. Projecten die hard nodig zijn om het normale leven weer op gang te helpen. Doneren kan via de button op deze pagina. Of maak je gift over naar rekening nummer NL53INGB000 00 40 000 van Wilde Ganzen, o.v.v. van Fonds Idai.