Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Voorwaarden

Afschrijving gebeurt volgens de nieuwe Europese SEPA richtlijnen. Je ontvangt van Wilde Ganzen een bevestiging. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Het incassanten id is NL39ZZZ302317620000. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met je bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden. 

Eén kraan verandert de toekomst van een heel Maya-gezin!

Als de zwangere Amalia (27) wakker wordt, is het 04:00 uur in de ochtend. Haar dag begint: ontbijt maken voor dochters Cynthia (8) en Ligia (7). Dan snel aankleden voor de zware voettocht mét kinderen naar de rivier om water te halen: anderhalf uur heen, anderhalf uur terug. Het water is vuil en ziekmakend, maar Amalia heeft geen alternatief.

“Gebrek aan schoon drinkwater is hét grote probleem in dit gebied”, zegt de Nederlandse Ineke de Smidt. “Omdat de overheid niets doet, hebben wij in 2008 besloten hier iets aan te doen. Met onze stichting Ayuda Maya en lokale partner Adicay hebben we nu in acht dorpen een drinkwatersysteem aangelegd. Het schone water heeft voor 525 gezinnen al een enorm verschil gemaakt. Moeders leven op, kinderen blijven gezond, ogen gaan weer glanzen, gezinnen kunnen bouwen aan hun toekomst.”

Om Amalia’s gezin – en de andere 158 gezinnen – aan blijvend schoon drinkwater te helpen, is geld nodig. Zullen we ons samen inzetten om dit bedrag bij elkaar te krijgen, zodat al begin 2018 de gezinnen een eigen kraan kunnen krijgen? Alvast heel hartelijk dank voor je gift!
 

Bedankt dat je mee wilt helpen door een bijdrage te doen.