Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Bouw Moeder en Kind kliniek in Humla District, Nepal

Eén op de drie kinderen in Humla wordt nog geen vijf jaar oud. Daarom wil Stichting Nepal in het dorp Maspur samen met de lokale bevolking een kliniek voor moeder- en kindzorg bouwen. Het dorp ligt centraal en is vanuit de hele Humla-regio in maximaal twee dagen lopend te bereiken. Nu lopen hoogzwangere vrouwen nog zes dagen door de bergen vlak voordat ze bevallen. 

Het gaat om een gebied waarin voor 5.500 inwoners nog helemaal geen gezondheidszorg bestaat. Daarom komt bij de kliniek ook een medische hulppost voor eerste hulp en basisgezondheidszorg. Lees hier de hele projectbeschrijving.  

"Ik heb mijn hart verloren aan het land en aan de mensen" zegt Krijn de Best. "Het is er prachtig, en ik ben getroffen door de mensen. Ze zijn positief, doen alles samen en zorgen goed voor de projecten die we realiseren." Hulp is en blijft hard nodig volgens Krijn. "Mensen leven in heel primitieve omstandigheden. Als je dat tegenkomt, wil je gewoon helpen."

Help jij ook mee?