Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik 'Geef kwetsbare kinderen de zorg die ze verdienen'.

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Geef kwetsbare kinderen de zorg die ze verdienen

Al vanaf de geboorte zag hij dat zijn zoon anders was. Hij leerde niet lopen en praten, begreep dingen niet en zag geen verschil tussen goed en fout. Stad en land liep Ibrahim af om hulp te zoeken. Tot op een dag een dokter hem doorverwees naar een dagcentrum voor kinderen met een beperking. Daar gaan vader en zoon nu twee keer per week naar toe. Ook al is het ver van huis en kost de reis hem 100 cent, hij blijft gaan. Want hij ziet hoe Asik vooruit gaat.

Dit dagcentrum staat in Phulbari, in het noorden van Bangladesh. Het gehuurde gebouw is alleen veel te klein voor de 180 kinderen die hier zorg en therapie krijgen. Ook staat het op een onhandige locatie, waardoor ouders die er met hun kind naartoe willen veel geld uit moeten geven aan vervoer. 100 cent is voor ons niet zoveel, voor deze ouders is het een kapitaal.

De wens: een veilige plek met meer ruimte

Om daar verandering in te brengen heeft de Nederlandse stichting Physci vorig jaar samen met Wilde Ganzen geld ingezameld voor de aankoop van een eigen stuk grond. Dat is gelukt! Op deze gunstig gelegen locatie willen we een dagcentrum bouwen waar genoeg ruimte is voor fysiotherapie en les. Het moet een veilige ontmoetingsplek worden voor kinderen met een beperking.

Wij wensen de kinderen en hun ouders dit van harte toe, jij ook? Met jouw gift kan de bouw van het nieuwe centrum volgende maand al beginnen. Alvast hartelijk dank!