Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Help deze Nigeriaanse kinderen met veilige en hygiënische toiletten

Chinwe (8) steekt in de klas haar vinger op. Ja hoor, ze mag van de juf. Even later loopt ze over het schoolplein naar de toiletten. De stank is zo erg dat ze er misselijk van wordt. Niks aanraken hoor, want ze wil geen levensgevaarlijke ziekte of weer wekenlang diarree. Liever was Chinwe doorgelopen naar het bosje achter de school, maar dat durft ze niet meer. Niet nadat haar beste vriendinnetje bijna overleed aan de beet van een gifslang.

Met schoon water en goede hygiëne kunnen we diarree, cholera en tyfus uit Amawbia verdrijven en zorgen dat de kindersterfte afneemt. In totaal is er 48.000 euro nodig: zo’n 135 euro per schoolklas, of 25 euro per gezin. Daarmee kunnen we hen jarenlang van schoon water voorzien!

Doe mee en maak een kind blij met post 
Hoe leuk zou het zijn als elk basisschoolkind in Amawbia een vrolijke groet uit Nederland ontvangt! Doe je mee? Download deze kleurplaat, print hem uit en kleur hem in. Stuur hem dan gratis aan ons retour (postzegel is niet nodig):

Wilde Ganzen
Antwoordnummer 1237
1200 WB Hilversum

Deze tekening wordt natuurlijk nóg leuker met een persoonlijke groet van u (liefst in het Engels). Vermeld dan ook even uw naam en postcode/stad. Wij zorgen ervoor dat uw kleurrijke post bij de kinderen in Nigeria terecht komt.