Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Voorwaarden

Afschrijving gebeurt volgens de nieuwe Europese SEPA richtlijnen. Je ontvangt van Wilde Ganzen een bevestiging. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Het incassanten id is NL39ZZZ302317620000. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met je bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden. 

Gezond water en voedsel voor bijna 2000 leerlingen in Haïti

Wil je met een donatie een grote groep kinderen steunen? In Haïti werkt Wilde Ganzen samen met stichting Hulp Haïti Driel en de Haïtiaanse organisatie BND. We zijn een groot project gestart om de watervoorziening op een aantal scholen in Haïti te verbeteren en keukens te bouwen voor gezonde voeding voor de leerlingen.

Water is voor iedereen erg belangrijk. Niet alleen om de handen te wassen nadat je naar het toilet bent geweest, maar ook als drinkwater. Samen kunnen we een grote groep leerlingen veilig drinkwater geven. En met de nieuwe keukens en fornuizen helpen we het milieu en zorgen we ervoor dat de koks geen rook meer hoeven in te ademen.

Help je mee dit project tot een succes te maken? Elke bijdrage helpt.