Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Voorwaarden

Afschrijving gebeurt volgens de nieuwe Europese SEPA richtlijnen. Je ontvangt van Wilde Ganzen een bevestiging. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Het incassanten id is NL39ZZZ302317620000. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met je bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden. 

Educatief centrum voor jonge kinderen in Malawi  

Als dit project straks klaar is, worden 100 jonge kinderen van 0 tot 6 jaar in Malawi opgevangen in een uitdagende en veilige omgeving. Ze hoeven niet meer rond te zwerven als hun moeders op het land werken en ze krijgen elke dag een gezonde maaltijd.

Met jouw hulp kunnen 100 kinderen beter worden voorbereid op basisonderwijs, help je mee schooluitval op latere leeftijd te voorkomen en krijgen de kinderen elke dag een gezonde maaltijd De moeders kunnen ondertussen werken en krijgen voorlichting over het belang van onderwijs en gezondheid. Mooi toch?

Help je mee dit project tot een succes te maken? Elke bijdrage helpt.