Ja, ik help mee

Met mijn donatie steun ik direct dit project. 

Gegevens

Betaling

In de iDealomgeving en het overzicht van uw bank zal als begunstigde staan Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Wilde Ganzen.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Wilde Ganzen om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Privacy | SEPA Disclaimer

Algemeen: Wilde Ganzen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Meer lezen over privacy.SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Wilde Ganzen om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Wilde Ganzen. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Basisschool met opvang voor daklozen en mensen met een beperking

De Linda Blind Farm is een bijzondere gemeenschap aan de rand van Livingstone in het zuiden van Zambia. Er wonen 100 mensen, waarvan 65 kinderen. De toen 11-jarige Xavier Friesen uit Nederland was er in 2014 voor het eerst op bezoek en trekt zich het lot van deze bewoners aan. Samen met de Zambiaanse organisatie Dream Livingstone heeft hij het mogelijk gemaakt dat er in datzelfde jaar een kleuterschool voor alle kleine kinderen gebouwd kon worden.

Help je mee deze basisschool van de grond te krijgen? We hebben ruim 43.000 euro nodig voor de bouw van drie klaslokalen, een computerlokaal, een kleine bibliotheek en docentenkamers.